Tåkern runt

Information

Villkor och information

Vid anmnälan godkänner cyklisten att namn samt bilder kan komma att publiceras, på www.takernrunt.se samt på Tåkern runts facebooksida, från loppen, i löpande text eller bara vid namn då i samband med bland annat utlottning av start, startlista eller annan relevant text berörande loppet. Tåkern runt förbinders sig att inte dela med sig av registrerade uppgifter till 3:e part. Registreringsuppgifterna är bara till för att skapa startlista.

Rutten

Första start är klockan 10.00. Omklädning, toalett och dusch finns tillgängligt från klockan 09:00 fram till sista går i mål. Parkering finns det gott om i området. Har ni frågor om något kan ni maila på teamsub20@gmail.com.  När du anmäler dig förbinder du dig att betala på 250 kr, anmälan är bindande. Anmälan är inte giltig förens full betalning genomförts. Kan du inte deltaga i loppet så kan vi tyvärr inte återbetala några pengar.  Vatten finns i starten och fika i mål.

Bra att veta

Ifall du kan inte komma till loppet fast du är anmäld så är det bra om du hör av dig till oss så att vi vet att du inte kommer. Maila till teamsub20@gmail.com. Betald anmälningsavgift kan tyvärr inte återbetalas. Gällande trafikregler måste respekteras. Stoppskyltar gäller även om det finns vägvakter. Alla cyklande måste ha cykelhjälm på sig. Cyklande sker på egen risk. Lägsta ålder för deltagande är 15 år. Ifall olyckan är framme, se över din försäkring innan loppet. Loppet är inte sanktionerat av SCF.

Tävlingsexpedition

Tävlingsexpeditionen finns på plats från kl 08.30. Här får du din nummerlapp som du sätter på ryggen.

Här är en av de gömda rabattkoderna: Barasol
Skriv in Barasol i Rabattkod-fältet när du anmäler dig till loppet. Men snabba på för det finns bara två Barasol-koder. Men det finns kanske fler koder på hemsidan. Bäst att du kollar runt.